Kerum: “Ja Puljka ne volim, nije mi drag, ali je ovo odradio maestralno”

Rezultate jučerašnjeg prvog kruga izvanrednih izbora u Splitu u ponedjeljak je komentirao Željko Kerum.

Na početku razgovora za N1 Kerum je rekao da ovo nije njegov izlazak iz politike. “U mojoj stranci imam kvalitetne i dobre ljude i sigurno će biti važni čimbenici u politici Grada Splita”, rekao je  i dodao da im je sinoć rekao da očekuje tri mandata.

“Nismo imali jumbo plakate, nismo imali ništa. To su bili izvanredni izbori i tako smo se ponašali. Ja sam imao sličnu prognozu, ali nisam očekivao da će toliko vijećnika imati Centar. Znači, Puljak je odradio maestralno. Ja Puljka ne volim, nije mi drag, ali je napravio rezultat i to treba priznati. Ovo je poraz HDZ-a, odnosno Vice Mihanovića”, poručio je Kerum.

Najavio je da će u Vijeću biti samostalna oporba. “Zbog Mihanovićeva kompleksa promijenila se vlast u Splitu. Nisu birači HDZ-a kivni što je Đogaš nestranački kandidat, kivni su na Mihanovića, koji je sve živo zakomplicirao”, rekao je i dodao da se vlast u Splitu promijenila jer se ‘Vici nameće da je lažni doktor’.

Poručio je da je rezultatima zadovoljan te ponovio da nije očekivao takav uspjeg Centra. “Bojan Ivošević je Puljku poslužio svrsi i Puljak će ga se riješiti kao i svih drugih. Jako, jako lukav tip. Nije mi drag, ali postigao je rezultat i to treba cijeniti”, zaključio je Kerum.

Komentiraj