Kandidati za gradonačelnika Splita Andro Krtulović Opara i Željko Kerum u srijedu su se suočili ispred kamera Slobodne Dalmacije.

Rasprava je počela razmjerno mirno, čak i rukovanjem, no ubrzo se pretvorila u obračun na rubu fizičkog incidenta u kojem je na koncu Kerum zaprijetio Opari da će ga udariti “lijevim krošeom”, piše Slobodna Dalmacija.

Slobodna Dalmacija je upozorila na snimku koja je objavljena u cijelosti da nije primjerena za djecu i osobama mlađe uzrasti.

Željko Kerum je HDZ-ovog kandidata Andru Krstulovića Oparu za vrijeme sučeljavanja u više navrata brutalno izvrijeđao. Kerum ga je optužio i da se prostituirao u Milanu za vrijeme dok je tamo bio savjetnik u konzulatu RH. Nazvao je Oparu budalom, a kad su se kamere isključile, mikrofoni su zabilježili i prijetnju u kojoj je Kerum Opari rekao: “Što me gledaš, hoćeš li kroše, majmune glupi”. Nakon toga, Kerum je pokupio stvari i iznerviran napustio salu te na izlazu svome protivniku dobacio – “pederčino”.

Andro Krstulović Opara prilično mirno otrpio sva ova vrijeđanja, te je inzistirao na tome da se snimka sa svim uvredama na njegov račun objave u cijelosti.

Komentiraj