KEKIN: “Učinit ćemo sve da spriječimo desnu vlast”

Učinit ćemo sve da spriječimo formiranje desne vlasti, izjavio je frontmen Hladnog piva Mile Kekin večeras na RTL-u, govoreći o svojoj kandidaturi na 14. mjestu izborne liste Zeleno lijeve koalicije Možemo u sedmoj izbornoj jedinici, u kojoj je i njegova zagrebačka četvrt Gajnice.

“Ušao sam da pomogem na vidljivosti, da svojim poznatim licem doprinesem”, kazao je popularni punker, čija je supruga 11. na istoj izbornoj listi Možemo. “Mi smo čistih srca ušli u to, vjerujemo u te ljude koje poznajem desetak godina, opravdali su moje povjerenje”, kazao je. No, Kekin se ne zanosi: “Zec je još daleko u šumi. Vidim da rastemo, nadam se da ćemo iznenaditi momke u desnom kutu”.

Na pitanje o predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću, Kekin je odgovorio kako je Možemo “tu, ako je on najbolja opcija”. “Učinit ćemo sve da ne dođe desna vlast”, ponovio je. “Ideja da će na ključne pozicije doći ljudi koji bi ženama branili pobačaj i sve ono što su izjavljivali tijekom kampanje je malo zabrinjavajuće u 2020.”, kazao je Kekin. “Mi smo jasni od početka. Ako budemo imali puno mandata, razgovarat ćemo o tome”, kazao je, govoreći u mogućoj suradnji sa SDP-om.

Izbori u vrijeme pandemije, drži, mogli bi biti upitnog legitimiteta.”Imamo situaciju da je starijima u domovima onemogućeno glasanje, to definitivno stavlja veliki upitnik na regularnost izbora”. Kekin ne isključuje mogućnost da netko od aktera, nezadovoljan rezultatom, odluči pravnim putem osporiti rezultate.

Komentiraj