Kekin: “Neki političari pokušali su iskoristiti situaciju u kojoj su se našla četiri para u Zambiji”

Glazbenik Mile Kekin u utorak je najavio izlazak svog novog albuma, a na pitanja voditelja komentirao je i aktualna zbivanja.

Osvrnuo se i na tragediju u školi na beogradskom Vračaru.

“Kao i svi roditelji, bio sam van sebe. Znam samo jedno: da za to nisu krive samo video igrice i zapadne vrijednosti. Problem je puno kompleksniji”, rekao je.

Kekin je istaknuo kako su neki političari iskoristili situaciju oko četiri hrvatska para koji su u Zambiji optuženi za pokušaj trgovine djecom. Jedan od tih parova čine i gitarist Hladnog Piva Zoran Subošić sa svojom partnericom.

“Sablažnjen sam i šokiran. Kad sam čuo da su završili u zatvoru, nisam mogao pretpostaviti da će netko staviti pod znak upitnika njihove namjere. To dokazuje da nisam sazdan od materijala da budem političar. Nisam mogao misliti da će netko tu tragediju, ljudsku nesreću, ići iskoristiti da dođe do političkih bodova. To mi ruši sliku svijeta. Kada govorim o Zoranu i njegovoj supruzi Azri, znam da su išli putem kojim su drugi išli prije njih. Dobili su papire, koji su im nakon toga rekli da su krivotvoreni. Ne znam kako su oni mogli provjeriti ispravnost dokumenata iz Zambije i Konga. Zgrozilo me što je neka stranka išla to iskoristiti”, zaključio je Kekin u svom gostovanju na N1.

Hrvati u Zambiji: Danas odgođeno ročište jer se nije pojavio nijedan svjedok

 

Komentiraj

nacional banner
nacional banner