Keke Palmer potiče ljude da, kao i ona, prihvate dermatološke probleme

Screenshot YouTube

Američka glumica, pjevačica i televizijska zvijezda Keke Palmerna na svom je profilu na društvenoj mreži Instagram objavila  fotografije bez šminke koje pokazuju da joj je lice prepuno akni, u nadi kako će pomoći i drugima koji se bore s problemima s kožom, piše portal people.com.

Ova 27-godišnja glumica navela je da, nakon dugotrajnog rada s liječnicima, napokon zna zašto ima problem s aknama. Saznala je da ima sindrom policističnih jajnika ili PCOS.

“Za neke od vas ovo je možda previše informacija, ali ovu sam platformu uvijek koristila za stvari koje su veće od mene. Cijelog života iznutra me napada policistični sindrom jajanika, a nisam imala pojma”, napisala je glumica i dodala da je pokušala ‘sve’ kako bi umanjila probleme s aknama – promijenila je prehranu, pila više.

Napokon je pronašla liječnika koji joj je potvrdio da ima hormonalni poremećaj koji uzrokuje povećane jajnike i ciste, a često dolazi s nuspojavama poput akni, prekomjernog rasta dlačica ili debljanja.

Keke Palmer je poručila da je svoju priču, i fotografije, podijelila kako bi drugima dala do znanja da je to ‘u redu’. Istaknula je da planira smisliti kako se boriti protiv poremećaja, ali i akni, te naglasila da više neće skrivati svoju kožu.

 

 

Komentiraj