Marko Prpic/PIXSELL

KEK ŽELI ŠTO PRIJE ZABORAVITI DERBI Mamić: “Preko 40 bodova je ostalo, puno teških utakmica i ništa nije gotovo”

Dinamo je u nedjelju sa 3:0 slavio protiv Rijeke na Maksimiru, nanijevši im tako prvi poraz u sezoni. Trener ‘modrig’ bio je, očekivano, vrlo zadovoljan nastupom svojih nogometaša.

“U prvom dijelu nismo adekvatno odgovorili na njihovu agresiju, imali smo previše dodira i nesigurnosti u igri. U nastavku smo pokazali puno konkretniju igru i dobili utakmicu. Bili smo dosta brži, agresivniji i konkretniji”, poručio je Mamić.

“Ćorić, Machado i Pjaca su već u pripremi utakmice znali da će igrati važnu rolu”, rekao je Mamić dodavši kako su današnje izmjene primjer svima kako se ulazi u utakmicu. “Nisam mogao zamisliti ovu utakmicu bez njega i nisam niti pomišljao da on ne igra”, rekao je o Soudaniju, današnjem dvostrukom strijelcu.

Ipak, posebnu je pohvalu dobio kapetan Antolić. “Bespredmetno je uopće raspravljati o njegovim igračkim i ljudskim kvalitetama. Fantastično se ponaša baš uvijek, vodi dečke na terenu iako sada igra defenzivnog veznog. Što reći nego da sam jako sretan što imam takvog igrača i kapetana”, istaknuo je Mamić.

Unatoč pobjedi, ne vjeruje da je prvenstvo gotovo. “Preko 40 bodova je ostalo, puno teških utakmica i ništa nije gotovo”, zaključio je.

Trener Rijeke Matjaž Kek nakon utakmice je poručio: “Čestitam Dinamu na pobjedi. Dopustili smo si nonšalantnost koja se ne smije dopustiti na ovakvom nivou. Moramo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se derbiju protiv Hajduka”.

Komentiraj