HINA/ Miljenko KLEPAC

KEK “Nisam zadovoljan bodom, a ostalo bolje da ne komentiram”

Rijeka i Hajduk sinoć su na Rujevici podijelili bodove (1:1) u utakmici trećeg kola HNL-a. Utakmicu je za Novi list komentirao trener Rijeke Matjaž Kek.

“Bila je to utakmica s puno duela i agresije, baš s puno prave borbe. Mi previše šansi nismo iskoristili, a za Hajduk ne znam je li jednom ili dvaput pucao po golu. Došli su po bod i uzeli ga. Osobno nisam zadovoljan bodom. A ostalo bolje da ne komentiram”, rekao je Kek, koji očito nije bio zadovoljan suđenjem Igora Krajača.

“Neka gospodin s UEFA-inim znakom pogleda snimku i vidi je li donio dobru odluku. Ja sam je pogledao sad i kažem mu da nije”, dodao je.

Osvrnuo se i na fair-play potez kapetana Hajduka Josipa Juranovića, koji je nakon jednog nepostojećeg prekršaja za Hajduk loptu vratio Rijeci. “Prije svega veliki kompliment igračima obje ekipe, igralo se jako tvrdo, ali i fer. Potez Juranovića? On je dao pečat svemu ovome večeras. Možemo mi biti veliki konkurenti, ali takve stvari mi vraćaju vjeru u nogomet. Želim Hajduku svu sreću u Bukureštu”, zaključio je trener Rijeke.

Komentiraj