Nogometaši Rijeke sinoć su remizirali (3:3) s Istrom u posljednjoj utakmici petog kola HNL-a. Trener Rijeke Matjaž Kek bio je razočaran rezultatom utakmice na Rujevici.

“Jedna izuzetno dinamična, neizvjesna utakmica u kojoj nismo zaslužili više od boda. Ovako nonšalantno ući u neke situacije i reagirati u duelima, odbijenim loptama si ne smiješ dopustiti ni u nižim uzrasnim kategorijama ako želiš izgledati kao ozbiljna ekipa. Odigrali smo s puno nervoze, stizali i anulirali nevjerojatne individualne pogreške. Kada smo se vratili dopustili smo na nevjerojatnan način izjednačenje. Predstoji nam buran tjedan do utakmice s Dinamom. Da nešto ne štima to je sigurno”, rekao je Kek, kako prenosi Novi list.

Dodao je trener Rijeke kako je problem u voljnom momentu. “Možda je došlo do zasićenja. Probat ćemo riješiti otvorenom komunikacijom. Moramo biti sretni s bodom”, poručio je i najavio kako će sankcionirati neke igrače. “Ovo nije dobro, a kada nije dobro moraš napraviti sve da bi se to riješilo”, rekao je.

Komentiraj