KD LISINSKI Zbog velikog interesa održat će se i treći koncert Sergeja Ćetkovića

KD Lisinski (Sergej Ćetković)

Zbog velikog interesa publike, treći koncert Sergeja Ćetkovića u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se u srijedu 28. studenog.

Sergejevi koncerti izvor su pozitivne energije koja se teško opisuje riječima, stoga ne čude dva rekordno brzo rasprodana koncerta. Njemu uspijeva ono što samo najvećima polazi za rukom, stvoriti romantično raspoloženje u ugodnom okruženju, jer njegova publika razumije samo jezik ljubavi.

“Velika mi je čast ponovo nastupiti u ovoj dvorani. Koncerti u Lisinskom već su postali tradicija. Kada prepričavam koncerte, uvijek se vraćam na one u Zagrebu, jedva čekam ove nadolazeće koncerte”, rekao je Sergej Ćetković.

Prošla je godina za Sergeja bila uistinu impresivna. Proglašen je regionalnim izvođačem godine na CMC festivalu održanom u Vodicama, izdavačka kuća Croatia Records objavila je album ‘The Best of Collection’ s njegovih 17 najvećih hitova, a koncertna turneja ‘Moj svijet’ ostavlja snažan dojam na desetke tisuća Sergejevih fanova po čitavoj regiji. Ni u 2018. godini nema odmora za Sergeja koji je publiku opet oduševio odlično prihvaćenim singlom “Istine i laži” te duetom sa slovenskom pjevačicom Janom, “Bar da odeš”.

Dobra glazba nema granica i publika to zna prepoznati, što dokazuju i ovi koncertni spektakli koji će se održati čak tri dana, i to 10., 11. i 28. studenog 2018. u KD Lisinski. 

Komentiraj