KD Lisinski već dugi niz godina pleše pod maskama – tradicija se nastavlja uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa.

Ove godine će smijeha biti još više, jer na pozornicu Velike dvorane (03. veljače 2018. godine) dolazi Ivan Šarić. Za njegov se nastup uvijek traži karta više, a velika doza dobrog humora redovito nadmaši sva očekivanja zainteresiranih posjetitelja. Nestrpljivo očekujemo vidjeti pod kakvu će se masku on “sakriti”.

Dobrodošlicu na samom ulazu poželit će vam Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band.

Prošećite do predvorja, od 19.30 sati, gdje vas očekuje zanimljiv program. Tamo će vas zabaviti DJ Marek, Mak teatar (prvi iluzionistički teatar Hrvatske) i Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati Plesna skupina ‘Back to Swing’ i atraktivne Brazilske plesačice. Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame.

Nastup tamburaškog sastava počinje od 20 sati uz večeru bogatu karnevalskim delicijama. Pripremite se na dobru zabavu i mnoštvo zanimljivih likova koji će lutati Lisinskim.

O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju te plesni par.

Više informacija i ulaznice potražite na: http://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/lisinski-plese-pod-maskama-br-ivan-saric-stand-up-/

Komentiraj