SuperStary

KD LISINSKI Glazbeno putovanje i plesnjak za Dan Dvorane

Novi podvig i zadatak, poznatog poduzetnika i bivšeg ministra gospodarstva. Davor Štern, za kojeg je znano da se u njemu krije veliki glazbeni talent, okupio je početkom novog milenija ekipu za svirke ‘SuperStary’ kako bi zajedno uživali izvodeći glazbu svoje mladosti.

Jednom rokeri, uvijek rokeri – gospodinu Šternu tako su se priključili Željko Marinac – Mačor na bubnjevima, Damir Kukavica na bas gitari, Goran Ivas i Hrvoje Šolić na gitarama. Objavili su i kompilaciju od dvanaest pjesama ‘Sve je Rock & Roll’ napisanih u periodu 2010. do 2016. godine, koji tematski pokriva od sjećanja na stare ljubavi, preko pozivanja mladih da misle svojom glavom i odupru se pranju mozgova, do današnje sveprisutne borbe za egzistenciju i ekonomske emigracije.

Elvis je njihov kralj, a premda su se okupili kako bi svirali samo za vlastiti gušt, svakog četvrtka žare i pale u jednom zagrebačkom klubu. Pozivu iz Lisinskog naprosto nisu mogli odoljeti.

Program svečanosti Dana dvorane (29. prosinca) počinje u 19.30 sati u Velikoj dvorani uz nastup hrvatske glazbene reprezentacije pod vodstvom maestra Ive Lipanovića koja će vas odvesti na glazbeno putovanje svijetom uz najveće hitove klasične glazbe, nakon čega počinje zabava uz ludu ekipu iz benda ‘SuperStary’ od 21 sat u predvorju Velike dvorane.

Komentiraj