facebook.com

KD LISINSKI Mnogo iznenađenja na koncertu Danijele Martinović

Koncert ‘Zauvijek zajedno’ novo je glazbeno putovanje na koje nas 19. travnja u 20 sati u Koncertnoj Dvorani Vatroslav Lisinski vodi naša poznata glazbenica Danijela Martinović.

Mnogi se još uvijek sjećaju prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta kojim je splitska pjevačica sve oduševila. Očekuju vas novi aranžmani, nove pjesme koje će otpjevati po prvi put. Istaknimo kao će koncert ‘Zauvijek zajedno’ biti i sjećanje na hitove koji su sabrani u kompilaciju od 50 originalnih pjesama koja uskoro izlazi.

Na pozornici KD Lisinski pjevala je mnogo puta, no svaki samostalan koncert zahtjeva posebnu pažnju. Pripreme s proširenim bendom već su u punom jeku, svaki se detalj stylinga i koreografije posebno razrađuje. Danijela Martinović će nam ovog proljeća opet pripremiti večer ispunjenu emocijama.

Nakon osam studijskih albuma, dvije kompilacije, brojnih samostalnih hitova te dugogodišnjeg rada s grupom Magazin, pred Danijelom Martinović su nova glazbena uzbuđenja i suradnje koje će razveseliti i oduševiti mnoge.

Ulaznice za koncert u pretprodaji se mogu kupiti u sustavu ulaznice.hr, www.lisinski.hr ili na blagajni KD Vatroslav Lisinski.

DSC_5315

DSC_6856

Komentiraj