Kao poseban gost na solističkom koncertu Marije Šerifović u Koncertnoj Dvorani Lisinski, osim Nine Badrić, nastupit će jedan od najboljih domaćih muških vokala – Jacques Houdek.

Upravo su Nina i Jacques dva izvođača iz Hrvatske koje Marija posebno cijeni i koje je željela ugostiti na koncertu 15 . rujna.

“Bit će to vaš najbolji provod u životu”, izjavila je nedavno Marija Šerifović, koja uglavnom živi na relaciji Beograd – Los Angeles. Mlada glazbenica trenutno odrađuje američku turneju nakon koje stiže u Grad Zagreb i nastavlja jesensku turneju po skandinavskim zemljama.

Pobjednica Eurosonga iz 2007. godine s pjesmom ‘Molitva’ i vrhunska vokalistica nastupit će 15. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u pratnji benda i prirediti provod za pamćenje.

U posljednjih godinu dana Šerifović je objavila trilogiju singlova – ‘Pametna i luda’, ‘Sama i nervozna’ te ‘Svoja i tvoja’ koji zajedno imaju preko 20 milijuna pogleda na YouTubeu, a svaki njen post na društvenim mrežama budno prate mediji i preko 300 000 obožavatelja.

Iza sebe do sada ima šest albuma, pet studijskih te jednu kompilaciju.

U pjevačkim krugovima i među publikom poznata je kao odličan showmaker, a da će ovo zaista biti koncert koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnije publike, svojim gostovanjem sigurno će pridonijeti Nina Badrić i Jacques Houdek.

Marija Šerifović u Koncertnoj Dvorani Lisinski
Marija Šerifović u Koncertnoj Dvorani Lisinski
Marija Šerifović topla je i vesela osoba
Marija Šerifović topla je i vesela osoba

 

Komentiraj