facebook.com, YouTube

KD LISINSKI Ivana Banfić obilježava 25 godina glazbene karijere

Ivana Banfić će povodom svojih 25 godina glazbene karijere prirediti glazbeno – scenski spektakl za pamćenje u Koncertnoj Dvorani Vatroslav Lisinski (28. ožujka).

Bit će to koncert koji će ‘prepričati njezin put’ od samog početka karijere kroz jednu vizualno – glazbenu priču.

Ivana Banfić se u svojoj dugogodišnjoj karijeri okušala u mnogo žanrova, stilova i odradila mnoge koncerte, u posebnom spektaklu u obliku mjuzikla će prikazati svoju glazbenu priču.

Ova raskošna vizualno – glazbena bajka, uz poznate estradne kolege: Dinu Merlina, Tonya Cetinskog, Severinu, Lea, bit će popraćena bogatom plesnom koreografijom i svjetlosnim efektima.

Ovom prigodom će nastupiti band koji je pratio Dinu Dvornika, plesačice i plesači Plesnog centra TALA, Tomislav Tržan, Plesni klub TT, zbor Concordia Discors i Bruno Banfić, nećak poznate pjevačice koji je nedavno nastupio na Voice-u.

Ivana Banfić
Ivana Banfić

Glazbom se Ivana Banfić počela baviti još kao dijete, vrlo rano je započela s klasičnom glazbenom naobrazbom. Završila je Srednju glazbenu školu, smjer klavir, osvojila je mnoge festivalske, diskografske nagrade, bila na vrhu top ljestivca…

‘Svoju karijeru će proći u četiri scensko- glazbena čina’ i to baš na mjestu gdje je počeo njen glazbeni put, nastupom na Zagrebfestu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Zbog posebnih vizualnih efekata i 3D mappinga mole se posjetitelji da obuku gornji dio u bijelo, kako bi mogli biti dio scenskog spektakla, vizuala koji će ići kroz cijelu dvoranu.

Na ulazu će biti podijeljene i majice, za sve one koji se nisu uspjeli obući u bijelo.

Ulaznice možete nabaviti na internetskim stranicama lisinski.hr i ulaznice.hr.

Ivana Banfić, KD Lisinski

Komentiraj