Kći Cindy Crawford proslavila rođendan uz uski krug prijatelja

facebook.com

Kaia Jordan Gerber je ovaj tjedan proslavila svoj 19. rođendan uz uski krug prijatelja, piše aceshowbiz.com.

Poznata kći supermodela Cindy Crawford i Randea Gerbera je brojne medije i javnost zadivila objavom obnažene fotografije na profilu društvenih mreža. Cijeli editorijal je dio ovomjesečnog izdanja časopisa Vogue Japan.

Nije neobično da glumci, pjevači ili modeli fotografijom najave film, događanje ili neki drugi projekt.

Manekenka i glumica u crnim čizmama izgleda vrlo privlačno, no javnost je zainteresirala i fotografija na profilu njene prijateljice Heather Sage Blair. Njih dvoje su si srdačno poželile sve najbolje i još puno ljubavi.

Putem društvenih mreža javila se i majka, koja je postavila fotografiju iz djetinjstva “svoje male princeze”. Uz puno zdravlja, sreće i samouvjerenosti, Crawford je istaknula da je ponosna na kći i način na koji postaje odrasla žena.

Mediji pišu kako je Gerber u vezi s australskim glumcem Jacobom Elordijem. Njih dvoje su ovaj tjedan viđeni zajedno u jednom restoranu.

Gerber je nosila revije mnogih poznatih etiketa, godine 2018. je proglašena je za Model godine na večeri Fashion Awards. Tumačila je manje uloge u filmovima, a pojavljivala se i u glazbenim video spotovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

birthday baby 💞 je t’aimeeeee !!!

Objavu dijeli Heather Sage 🕊 (@heathersblair)

Komentiraj