Kaznene prijave zbog preprodaje kilograma marihuane na području Viškova

 

Primorsko-goranska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 43-godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droge.

Kako navodi policija u priopćenju, jučer poslijepodne je na području Viškova 43-godišnjak uhvaćen u preprodaji kilograma marihuane 30-godišnjaku.

“U sklopu kriminalističkog istraživanja provedena je i pretraga osobnog vozila, doma i prostorija koje 43-godišnjak koristi na području Rijeke. Pri tome je u vozilu pronađeno i oduzeto 210 grama droge amfetamin i 50 grama marihuane, a u domu je pronađeno oko 880 grama amfetamina, pakiranog u manje vrećice za daljnju preprodaju, zatim materija koja služi za povećanje mase droge kako bi se prodajom postigla veća zarada, digitalna vaga, ali i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela”, navodi se u policijskom priopćenju.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom dvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj