Kaznena prijava protiv napadača na kći i sina

mup

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo “tjelesna ozljeda” i “povreda djetetovih prava” na štetu kćerke i kazneno djelo “povreda djetetovih prava” na štetu sina, javlja N1.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podnijeta je kaznena prijava.

“Ujedno koristimo priliku podsjetiti da u slučajevima na štetu djece kriminalističko se istraživanje provodi krajnje obazrivo vodeći brigu o zaštiti njihovog identiteta s ciljem da se ne povrijede njihova prava ili ih se izloži dodatnoj viktimizaciji odnosno da se primarno zaštite interesi prava djeteta.”, navodi se u priopćenju policije.

Podsjetimo, riječ je o bivšem pripadniku specijalne policije, koji je prije par godina osuđen zbog prijetnji i obiteljskoga nasilja, a koji je uhićen u petak nakon što je brutalno pretukao svoju 14-godišnju kćerkicu, koju je kod kuće čuvao jer se majka, njegova bivša supruga, nalazila na operaciji u bolnici.

Komentiraj