Kazališni glumački debi Lily Allen na West Endu u predstavi o duhovima „2:22“

Lily Allen debitira na West Endu u predstavi ‘2:22’ koja se bavi natprirodnom tematikom u vidu kazališnog horor trilera. Riječ je o predlošku horor priče ‘The Battersea Poltergaist’ koju je putem podcasta napisao i predstavio novinar i scenarist Danny Robins.

Opisujući predstavu ‘2:22’ kao “briljantnu istragu o duhovima koji nas progone”, Allen je izjavila: “Tako sam uzbuđena što sam počela raditi na ovoj predstavi! Aspekt izvedbe uživo u karijeri uvijek mi je bio najuzbudljiviji dio, povezivala sam se s grupom pojedinaca i spontanošću onoga što se dogodilo noću. Smatram da je ulazak u ovu predstavu uzbudljivo prirodno produženje toga i pruža mi najbolje od svih svjetova. Moram istražiti jednu zrelu tematiku, biti žena sa stvarnim gledištem i pokazati publici na West Endu koliko volim nastupe uživo i biti pred publikom. Jedva čekam!”

Uz Lily Allen u predstavi još glume Julia Chan, Hadley Fraser i zvijezda EastEndersa Jake Wood. Predstava će premijerno biti izvedena u kazalištu Noel Coward 3. kolovoza.

Prema službenom sinopsisu predstava ‘2:22’ govori o četvoro prijatelja koji večeraju u kući za koju jedna žena, koju glumi Lily Allen, vjeruje da je ukleta. Svake večeri u ‘2.22’ sati čuje neobičan zvuk, pa četvero prijatelja ostaje budno i provjerava mogu li saznati istinu.

Danny Robins, autor teksta je povodom najave premijere izjavio: “Oduševljen sam što ću debitirati na West Endu s ovom glumačkom postavom i redateljem Matthewom Dunsterom, jednim od najuzbudljivijih redatelja u britanskom kazalištu. Svatko tko je čuo ‘The Battersea Poltergeist’ zna za moju fascinaciju pitanjem ‘postoje li duhovi?’. Tako da je ‘2:22’ djelo ljubavi, istraživanja sukoba između vjerovanja i skepticizma kroz vezu jednog para. I naravno da je krvavo zastrašujuće! Želio sam stvoriti noć u kazalištu koja će vam pružiti onaj slasni trpki osjećaj u kralježnici i zadržati vas na rubu sjedala do kraja. Postoji nešto duboko katarzično u pričama o duhovima. Osim toga postoji li bolji način da proslavite kraj društvenog distanciranja od hvatanja svoje supruge u trenutku kada se preplašite?“

 

Komentiraj