facebook.com

KAUFLAND Besplatno svježe voće i povrće za 38 javnih osnovnih škola

38 javnih osnovnih škola svakog će tjedna od Kauflanda dobivati svježe voće i povrće

Trgovački lanac Kaufland donirat će osnovnoškolcima svježe voće i povrće za cijelu školsku godinu 2018./2019.

‘Kaufland škola voća i povrća’ projekt je koji se provodi već od rujna prošle godine. Prošle je godine 24 javnih osnovnih škola osvojilo besplatne donacije svježeg voća i povrća, svakog tjedna, do kraja školske godine. Budući da je Kaufland odlučio donirati 200 g po djetetu, do kraja školske godine 2017./2018. donirat će djeci preko 90 tona voća i povrća. No ni ova impresivna brojka nije dovoljna – trgovački lanac odlučio je ponoviti natjecanje s ciljem da za svaku svoju poslovnicu u Hrvatskoj pronađe jednu partnersku školu i tako do kraja iduće školske godine donira ukupno gotovo 150 tona voća i povrća.

Već sredinom travnja Kaufland je najavio nastavak ovog projekta, a voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda, Marija Franić, pojasnila je ovogodišnji tijek natjecanja:

“Ove smo godine imali pune ruke posla. Pristiglo nam je 90 prijava koje je trebalo evaluirati. Naš cijeli tim bio je uključen i jako smo sretni što se toliki broj škola odazvao. Samo iz jednog grada nam nije stigla ni jedna prijava, a za sve ostale pronašli smo partnersku školu. Ponosni smo što možemo reći da ćemo iduće godine imati 38 Kaufland škola voća i povrća kojima ćemo svakog tjedna donirati svježe voće i povrće”.

Ambasadorica projekta, Marijana Batinić, potvrdila je koliko je važno ponuditi djeci svježe namirnice:

“To je toliko važno za njihovo odrastanje, njihov cjelokupni razvoj i zdravlje, da ovu inicijativu Kauflanda stvarno iskreno samo mogu pohvaliti. Nadam se da će ovaj projekt postojati još i kada moje dijete krene u prvi razred“.

Ambasadorica projekta, Marijana Batinić

Komentiraj