Kate Winslet žali što je glumila u filmovima Romana Polanskog i Woodyja Allena

Kate Winslet glumila je u filmu Romana Polanskog „Bračne svađe“ (Carnage) 2011. godine te u filmu Woodyja Allena „Wonder Wheel“ 2017. godine. U intervjuu upravo objavljenom u magazinu Vanity Fair, Kate Winslet žali zbog suradnje s tom dvojicom redatelja. „Jebo te, što sam uopće radila s njima?“, izjavila je Kate Winslet dodajući kako je nevjerojatno da su njih dvojica cijelo ovo vrijeme i dalje visoko cijenjeni u filmskoj industriji. „To je jebena sramota“, kazala je Kate Winslet.

Woodyja Allena još je u devedesetim godinama optužila tadašnja partnerica Mia Farrow da je seksualno napastvovao njihovu usvojenu kći Dylan Farrow, a te je optužbe Allen kategorički odbijao. Tada su provedene dvije policijske istrage tog slučaja, ali ni jedna nije dovela do podizanja optužnice protiv Woodyja Allena. S druge strane, Roman Polanski osuđen je zbog silovanja 13-godišnje djevojčice 1977. godine.

„Odgovorna sam jer sam radila s obojicom. Ne mogu vratiti vrijeme. Borim se sa svojim žaljenjem ali što imamo od toga ako jebeno ne možemo biti iskreni oko toga“, zaključila je Kate Winslet.

Woody Allen ove je godine objavio knjigu „Apropos of Nothing“ u kojoj je još jednom opisao događaje koji su doveli do tvrdnji Mie Farrow da je on seksualni napasnik te je opetovano demantirao njezine optužbe. Što se tiče Polanskog, on je ove godine osvojio nagradu Cesar, najvažniju filmsku nagradu u Francuskoj, za režiju filma „Časnik i špijun“ koji se 8. studenoga počinje prikazivati u hrvatskim kinima.

Komentiraj