Kate Winslet odbija retuširanje, voli svoje bore i poneki kilogram viška

U ponedjeljak je HBO prikazao posljednju, sedmu epizodu, izvrsne serije „Mare iz Easttowna“ u kojoj Kate Winslet glumi policajku koja istražuje ubojstvo tinejdžerice u malom mjesto ali i kojoj je privatni život daleko od normalnog. Tim povodom, Kate Winslet je dala veliki intervju za New York Times u kojem je rekla kako je željela glumiti ženu u skladu sa svojim godinama, a ona je 46-godišnjakinja čije je „tijelo i lice u skladu s tim godinama“. Bila je svjesna da će se ljudi pitati zašto je prihvatila ulogu u seriji u kojoj ne izgleda nimalo glamurozno, ali ona odgovara nešto sasvim suprotno, a to je da nije dopustila da se u seriji retuširaju scene u kojima ne izgleda ni malo glamurozno.

„Kada je redatelj Craig Zobel rekao da će maknuti dio scene u kojem mi se, za vrijeme seksa s Guyom Pearceom, vidi trbuh, rekla sam mu ‘da se nisi usudio’“, izjavila je Kate Winslet koja je ujedno dva puta vraćala promotivni poster za seriju jer je njeno lice bilo retuširano. „Rekli su mi ‘Katy, pa ne možeš, stvarno’, na što sam im odgovorila ‘Dečki, znam koliko bora imam oko očiju, vratite ih sve natrag’“, istaknula je slavna glumica.

„Ono što me brine jest to što svu sva lica prekrasna. Lica se mijenjaju, to su i dalje lijepa lica ali prestali smo voljeti ta lica jer se zbog društvenih mreža provlače kroz filtere. Svatko može retuširati i fotošopirati svoje lice, te to i čine“, ustvrdila je Kate Winslet koja je rekla da je to čini tužnom.

Komentiraj