KARLOVAČKI STOŽER GRAĐANIMA: “Ostanite disciplinirani”

Stožer civilne zaštite Karlovačke županije u nedjelju je građanima poručio da ‘ostanu disciplinirani’, uoči sutrašnjeg aktiviranja prve od tri faze paketa mjera o postupnom reaktiviranju gospodarskih i društvenih djelatnosti u uvjetima pandemije koronavirusa.

“Stožer zahvaljuje građanima Karlovačke županije na pridržavanju mjera i disciplini koju su iskazali tijekom ove krize. Bez obzira što slijedi postepeno popuštanje mjera upozoravamo građane da i dalje ostanu disciplinirani, uz puno pridržavanje propisanih mjera jer jedino tako možemo održati dobre rezultate u borbi protiv koronavirusa”, poručili su.

Objavili su i da nema novooboljelih u toj županiji. Svi nalazi jučer testiranih 78 osoba negativni su, te je i dalje 30 oboljelih osoba, četiri su na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu, 14 ih je na kućnom liječenju, jedna osoba je na liječenju u Zagrebu, 10 je izliječeno, a umrla je jedna osoba. Do sada je na području Karlovačke županije ukupno testiranih 1248 osoba.

Jučer nije evidentirano niti jedno kršenje mjera samoizolacije, koje su na snazi za 346 osoba. Do sada je mjera samoizolacije prekršena 80 puta. Policija je jučer evidentirala sedam kršenja mjera e-Propusnice, te je do sada zabilježeno 223 kršenja te mjere.

Komentiraj