KARLOVAC Ustrijeljena žena dobro, počinitelj pred uhićenjem

Fah

Mlada žena (32) koja se s prostrijelnom ranom trbuha sama dovezla u karlovačku bolnicu je izvan životne opasnosti i subjektivno se bolje osjeća, a uskoro bi mogao biti uhićen počinitelj, rekao je Hini u subotu navečer zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan.

Dežurni kirurg u karlovačkoj bolnivi Darko Delač potvrdio je Hini da je pacijentica, koja se u petak sama automobilom dovezla u bolnicu s teškom ozljedom abdomena, dobro i pri punoj svijesti.

“Pacijentica je na Odjelu abdominalne kirurgije, izvan je životne opasnosti, no treba reći da kod takvih ozljeda klinički tijek nije uvijek moguće predvidjeti, te je stanje pacijentice i dalje ozbiljno”, rekao je Delač.

Zamjenik županijske državne odvjetnice izvijestio je da je, u skladu sa Zakon o kaznenom postupku, istragu o tome kaznenom djelu predao policiji tako da mu nisu poznati detalji istrage. Ipak, izjavio je da je Županijskome državnom odvjetništvu najavljeno da će jedna osoba biti lišena slobode i tijekom nedjelje dovedena u na saslušanje u odvjetništvo.

“Koliko sada znam policija je na tragu zaključenja slučaja”, rekao je Skolan.

Komentiraj