KARLOVAC Predstavio se nezavisni kandidat za gradonačelnika Davor Petračić

HINA/ Mladen VOLARIÆ

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Karlovca Davor Petračić, kojega podržava i SDP, te kandidati liste grupe birača za Gradsko vijeće čiji je Petračić nositelj, predstavili su se ove subote građanima na vrtnoj zabavi u centru grada.

“Želim postati gradonačelnik jer bi nam to omogućilo da se pokrene veći broj projekata, da grad sa svim svojim kapacitetima građanima stvori bolji standard i da ovaj grad bude opet kao nekada veliko trgovačko i industrijsko središte,” rekao je Petračić, dosadašnji gradski vijećnik i projektant koji se bavi održavanjem zgrada i omogućio korištenje novca iz europskih fonodva za više projekata.

Smatra da kao gradonačelnik može uspješno privući investitore, a naveo je da se radi o mogućnosti ulaganja u jeftiniju energiju, u stvaranje pretpostavki za iskorištavanje geotermalne i vodne energije koji, kako je rekao, Karlovac ima na bacanje, a nije iskorištena.

Rekao je da njegova lista ima razrađene projekte koji bi gradu omogućili da Grad iskoristi svoje resurse. Za svoju nezavisnu listu kaže da uglavnom svi već godinama rade kroz “brend naš Karlovac”, ali budući da nisu registrirani kao stranka morali su se kandidirati kao nezavisni, pri čemu su svi na “stručni i aktivni”.

“Našu listu čine ljudi različitog svjetonazora, ali svi ćemo djelovati za dobrobit grada, za konkretne projekte. Čak i za tuđe projekte svoj ćemo glas davati po istom principu,” istaknuo je Petračić.

Komentiraj