Karlo Letica novi vratar SPAL-a

Talijanski prvoligaš SPAL je svoje redove pojačao s hrvatskim golmanom Karlom Leticom koji je pristigao iz Club Bruggea na posudbu do kraja sezone s mogućnosti otkupa ugovora.

Mladi vratar je na inzistiranje tadašnjeg trenera Bruggea Ivana Leke u Belgiju preselio prošlog ljeta iz Hajduka u transferu vrijednom tri milijuna eura, ali je u prošloj sezoni upisao samo 16 nastupa te je koncem listopada prošle godine preselio na klupu. Ovo ljeto se Brugge na poziciji vratara pojačao i Simoneom Minogletom kojeg su doveli iz Liverpoola za odštetu od sedam milijuna eura tako da je odlazak Letice bi izgledan.

SPAL je pak napustio golman Emiliano Vivano koji se vratio u Sporting, a Letici će konkurencija biti albanski reprezentativac Ertrit Berisha.

Letica je prošao omladinsku školu Omiša i Bilih, a za prvu momčad Hajduka je upisao 22 nastupa. Boravio je na posudbama u Omišu, Mosoru i Rudešu, a a za mladu hrvatsku reprezentaciju je upisao jedan nastup dok za Vatrene nije debitirao iako je bio pozvan na okupljanja.

Komentiraj