Karijera Armija Hammera je mrtva, ali njegova uloga ostaje u filmu “Smrt na Nilu”

Nakon što su na internetu iscurile poruke koje je Armie Hammer slao svojim ljubavnicama a u kojima on opisuje svoje kanibalističko-seksualne želje, ovaj glumac počeo je gubiti već dogovorene uloge u filmovima i serijama. Ujedno, njegova menadžerska agencija također je raskinula ugovor s njime da bi povrh svega prije desetak dana jedna od njegovih bivših djevojaka objavila kako ju je Hammer zlostavljao i silovao. Sada je neizvjesno što će se dogoditi s dva već snmimljena filma u kojima on glumi a to su „Smrt na Nilu“ i nogometna komedija „Next Goal Wins“. I dok u potonjem filmu koji je režirao Taika Waititi on ima malu ulogu, u filmu „Smrt na Nilu“ Hammerova uloga je vrlo značajna. U strahu od činjenice da bi pojavljivanje Armija Hammera moglo odbiti publiku od gledanja filma, počelo se špekulirati kako bi moglo doći do ponovnog snimanja brojnih scena kako bi se Hammer izbacio iz filma. No, magazin Variety je objavio kako do toga „gotovo sigurno“ neće doći jer bi to poskupilo troškove snimanja filma za nekoliko desetaka milijuna dolara.

Film „Smrt na Nilu“, temeljen na knjizi Agathe Christie, režirao je Kenneth Branagh koji ujedno glumi i glavnu ulogu, inspektora Herculea Poirota. Pored njega, glavne uloge glume Gal Gadot, Annette Bening i Letitia Wright. Izvor blizak produkciji filma izjavio je za Variety kako bi bilo najbolje otvoreno reći da je stotine ljudi radilo na snimanju ovog filma i bilo bi glupo sve upropastiti zbog jedne osobe.

Film „Smrt na Nilu“ nastavak je filma „Ubojstvo u Orient Expressu“ iz 2017. godine. Isprva se trebao početi prikazivati u kinima u prosincu 2019. godine, ali je premijera odgođena za listopad ove godine da bi nedavno bilo objavljeno kako će se film početi prikazivati u kinima 11. prosinca 2022. godine.

Komentiraj