Slavko Midzor/PIXSELL

KARAMARKO O SASTANCIMA MANDATARA S MILANOVIĆEVIM MINISTRIMA “HDZ i Most imaju dovoljno kvalitetnih kadrova za sastavljanje Vlade”

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko poručio je u četvrtak preko svog Facebook profila da to što trenutno razgovaraju s ministrima iz Vlade na odlasku ne znači da im nude ministarska mjesta.

Karamarko se tako osvrnuo na izjave mandatara Tihomira Oreškovića, koji je potvrdio da se posljednjih dana sastao s nekim ministrima iz još uvijek aktualne vlade, te kako će se sutra sastati s Darkom Lorencinom.

“HDZ i Most imaju dovoljno kvalitetnih kadrova za sastavljanje Vlade. To ne znači da nećemo razmotriti i možda i uvažiti i neke druge prijedloge”, poručuje Karamarko dodajuči kako je mandatar Orešković taj koji odlučuje i koji može predložiti one za koje misli da su najbolje rješenje.

“To što trenutno razgovaramo s ministrima iz Vlade na odlasku ne znači da im nudimo ministarska mjesta, nego želimo prikupiti što više informacija o stanju kojeg zatičemo. To je normalan proces u svim demokratskim društvima u kojima je što bezbolnije preuzimanje vlasti važnije od međustranačkih sukoba. Zahvaljujem se ministrima na odlasku koji to razumiju”, zaključio je Karamarko.

[IMAMO DOSTA VLASTITIH STRUČNJAKA] HDZ i Most imaju dovoljno kvalitetnih kadrova za sastavljanje Vlade. To ne znači da…

Posted by Tomislav Karamarko on Thursday, January 7, 2016

Komentiraj