Hina/ Dario GRZELJ/

Karamarko o mogućem povratku u politiku

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u razgovoru za 24 sata u utorak je najavio mogući povratak u politiku, a danas je tu mogućnost komentirao za tportal.

Naglasio je kako su informacije koje su dosad objavljene u medijima više ‘razmišljanja naglas’, nego ozbiljna najava njegova političkog povratka u vrh stranke i na nacionalnu političku scenu. “Politički povratak mi nije u fokusu, ove godine imam važnijeg posla od bavljenja politikom”, rekao je za Karamarko, a razgovor je zaključio riječima da, kada je riječ o politici, ipak vrijedi ona stara: ‘Nikad ne reci nikad.’

Podsjetimo, Karamarko je za 24 sata rekao da je njegov povratak u politiku praktički samo pitanje vremena. “I stanje u stranci i sve skupa motivira me da se vratim u politiku, ali pitanje je što će mi sljedeće izmisliti. Očito se u stranci boje i računaju na moj povratak više nego ja. U HDZ-u puno nezadovoljnih ljudi komunicira s mnom, u strahu su. Ja sam si za ovu godinu zacrtao završiti jedan projekt i osigurati egzistenciju djeci, a onda će biti vremena za sve i sve će se na vrijeme znati. Politika me puno koštala i puno sam joj dao”, rekao je u utorak Karamarko.

Komentiraj