Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u petak je komentirajući širenje Kukuriku koalicije na Autohtonu hrvatsku seljačku stranku (A-HSS) rekao kako to je izraz nervoze i nesigurnosti političkih protivnika HDZ-ove koalicije, koja pobjeđuje zadnjih nekoliko godina.

  • Na pitanje novinara u Metkoviću kako komentira širenje Kukuriku koalicije na A-HSS, Karamarko je odgovorio kako se ne bavi “njihovom koalcijom”, a kako je HDZ-ova stabilna.

 

“Imamo stabilnu koaliciju koja se dokazala u pobjedama u zadnje tri i pol godine. Naš cilj je jaka i stabilna Hrvatska, a ne politička trgovina. To je izraz nervoze i nesigurnosti naših političkih protivnika. Traže nekakav smokvin list“, rekao je Karamarko odgovarajući na upit.

Na upit da komentira povećanje broja blokiranih, rekao je da je ono zastrašujuće. “Godine 2010. bilo ih je 25.000, a ova vlast je svojim nečinjenjem proizvela dodatnih 300.000 blokiranih”, kazao je Karamarko, podsjetivši kako je s predstavnicima “blokiranih” razgovarao prije mjesec dana i dogovorio rješenje.

“Kada preuzmemo odgovornost za upravljanje Hrvatskom, promijenit ćemo ovršni zakon i blokirane dužnike dovesti u ravnopravan položaj s vjerovnicima, odnosno bankama”, rekao je Karamarko u petak novinarima u Metkoviću prije starta 18. maratona lađa na Neretvi.

Komentiraj