KARAMARKO NA FACEBOOKU Do kraja tjedna bi mogli znati sastav Vlade

Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko poručio je u ponedjeljak preko svog Facebook računa kako je HDZ-u i MOST-u najvažnije utabrati najbolje kadrove koje njihove stranke mogu ponuditi, te istaknuo kako vjeruje da će se do kraja tjedna znati sastav Vlade.

Karamarko je napisao kako je suradnja s MOST-om fleksibilna i dobra, te istaknuo kako se ne bave podjelom ministarstava kao ‘nekih utvrda koje pripadaju nama ili njima’. “Najvažnije je da izaberemo najbolje kadrove koje naše stranke mogu ponuditi. HDZ ima vrlo široku bazu s dovoljno velikim brojem stručnjaka”.

Dodao je kako su se HDZ i MOST načelno dogovorili koji su resori zanimljivi HDZ-u, a koji MOST-u. “Ali, ako se ustanovi da druga strana ima boljeg stručnjaka, otvorena je mogućnost dogovora o tome. I HDZ i Most će u svom djelu predlagati po dva kandidata koji će ići na razgovor s gospodinom Oreškovićem i on će na kraju izabrati”, ističe.

Karamarko je na kraju poručio kako vjeruje da će se do kraja tjedna znati sastav Vlade koju bi Sabor mogao potvrditi u roku od dvadesetak dana.

[IMAMO DOVOLJNO STRUČNJAKA MEĐU KOJIMA ĆE MANDATAR BIRATI] Suradnja s Mostom je dobra i fleksibilna. Ne bavimo se…

Posted by Tomislav Karamarko on Monday, January 11, 2016

Komentiraj