KAPULICA: “Plenković se vodi Tuđmanovom politikom, dokaz su HDZ-ove liste”

Predsjednik utemeljitelja HDZ-a Dr. Franjo Tuđman i bivši savjetnik Andreja Plenkovića, Mario Kapulica u srijedu je na N1 televiziji komentirao parlamentarne izbore i HDZ-ove šanse na njima.

“Sastav Hrvatskog sabora odraz je volje birača, birači zastupnicima daju mandat da ih zastupaju i zadaću da formiraju vladu. Naš cilj je sigurna i napredna Hrvatska i uvjeren sam da ćemo okupiti dovoljnu većinu da sastavimo i novu vladu”, rekao je Kapulica.

Uvjeren je, kaže, da neće biti potrebe za velikom koalicijom HDZ-a i SDP-a. “Uvjeren sam da će u Hrvatskom saboru biti dovoljno zastupnika koji će nam se priključiti”, rekao je Kapulica.

Bivši Plenkovićev savjetnik komentirao je i sastavljanje HDZ-ovih lista uoči izbora. “Ja sam uz Tuđmana otpočetka. Gledao sam kako radi. Andrej Plenković vodi politiku na načelima Tuđmanove politike i ova lista je rezultat takvog djelovanjima. Cilj mu je napredna Hrvatska i zato su kreirane upravo ovakve liste, koje predstavljaju najbolje što HDZ ima”, zaključio je.

Komentiraj