Bojan Zibar

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA Održana svečana premijera ‘krimića’ godine – ‘Ubojstvo u Orient Expressu’

Sinoć je u šarmantnom kinu – Kaptol Boutique Cinema by CineStar održana je svečana premijera kriminalističkog filma godine – ‘Ubojstvo u Orient Expressu’ u sklopu programa filmskih večeri Très Chic.

Među brojnim pripadnicima ljepšeg spola, koje su do posljednjeg mjesta ispunile kino dvoranu, uživale su i Kristina Šalinović, Tamara Garbajs, Marijana Mikulić, Daniela Trbović, Renata Sopek te brojne druge.

Film ‘Ubojstvo u Orient Expressu’ nastao je prema istoimenom romanu kraljice krimića Agathe Christie, s glavnim likom Herculeom Poirotom.

Riječ je zasigurno o najzvjezdanijem filmu sezone, u kojem glume Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Sir Derek Jacobi i mnogi drugi.

“Putnik je ubijen u snijegom i ledom okovanom vlaku koji je na put krenuo iz Istanbula. Ubojica se još nalazi u vlaku. Svi su putnici sumnjivi. Lov na počinitelja započinje, a gledateljima ostaje da svjedoče kako će najpoznatiji svjetski detektiv riješiti slučaj”, kratki je opis radnje filma.

Kaptol Boutique Cinema sinoć je također otkrio novi Très chic film, četvrti naslov u sezoni bit će biografski mjuzikl ‘Najveći showman’ s Hugh Jackmanom, Zacom Efronom i Michelle Williams, a već sad rezervirajte datum 28. prosinca, kada ćete uživati u pravom spektaklu. Z

Istaknimo i kako Kaptol Boutique Cinema od 17. studenog pokreće program ‘Kino & Vino’, riječ je o kombinaciju wine tastinga jednog petka u mjesecu te povremene filmske projekcije i koncerte.

‘Ubojstvo u Orient Expressu’ prikazuje se u CineStar kinima.

Komentiraj