KAPA DO PODA: Nakon Srbije i Hrvatske Đoković donirao “ogromne iznose” Italiji

Nakon što je Italiji dao podršku putem Instagrama, Novak Đoković je vrlo brzo prešao sa riječi na djela i uputio značajnu financijsku pomoć Italiji u borbi protiv koronavirusa.

Peter Assembergs, šef saniteta za zapadni dio Bergama, otkrio je da je Đoković donirao “ogromne iznose” za bolnice Treviglio-Caravaggio i Romano di Lombardia, koje su u epicentru talijanskog korona-pakla i najpogođenije su tom pošasti.

“Nikako nisam očekivao na našem bankovnom računu vidjeti njegovo ime među donatorima i to me jako uzbudilo, a iznos koji je uplatio je ogroman”, izjavio je Assembergs i dodao: “Ne bih htio ovim umanjiti značaj i veličinu donacija koje nam ovih dana uplaćuju brojne tvrtke, udruge, organizacije i pojedinci i svima im zahvaljujem na njihovoj velikodušnosti, ali molim vas da shvatite kako me posebno dirnulo kada sam među njima vidio i ime najboljeg tenisača svijeta.”

Podsjetimo kako je Đoković pokazao već nebrojeno puta svoje veliko srce. Za borbu protiv koronavirusa uplatio je milijun eura Srbiji, donaciju uputio i Hrvatskoj nakon nezapamćenog  zagrebačkog potresa, a sada je donacija stigla Italiji.

 

 

Komentiraj