Nakon najnovijeg debakla Hajduka, trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović ponudili su ostavke. Hajduk je sinoć u utakmici 4. kola HNL-a izgubio od Gorice (0:2), skupivši u novoj sezoni tek dva boda. Navijači su nakon utakmice igrače gađali bakljama, te im prijetili batinama.

“Čestitam Gorici na pobjedi. Nismo bili dobri. Bili smo prazni i ispod svoje razine. Nismo se nametnuli na način koji smo htjeli. Nismo igrali kako smo planirali. 0:2 je na kraju realan rezultat. Poraz je posljedica svega što se događa u klubu u zadnje vrijeme. Obavio sam razgovor s predsjednikom. Svoj sam mu mandat dao na raspolaganje. Hajduk je preveliki, preozbiljni klub da bi mu se događale ovakve stvari. Bez obzira na sve okolnosti, moram preuzeti dio odgovornosti. To je to, hvala vam”, poručio je Kopić na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Ostavku je ponudio i sportski direktor Saša Bjelanović. “Ja sam također ponudio predsjedniku mandat na raspolaganje jer se smatram odgovornim za ovu situaciju. Kopić i ja krenuli smo u jednu priču, ali rezultati pokazuju kako je nismo do kraja uspjeli završiti. Smatram se odgovornom osobom i smatram kako je u ovom trenutku najpoštenije dati mandat na raspolaganje. Sad je na predsjedniku da odluči dalje”, rekao je na Poljudu Bjelanović, koji je prije tek nekoliko dana produžio ugovor s Hajdukom.

Komentiraj