Kaos i suzavac pred Stade de Franceom! Finale LP-a odgođeno pola sata

Početak finala Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida odgođen je za pola sata.

Problemi su nastali ispred stadiona. Stvorile su se velike gužve, a zbog iznimno loše organizacije, pišu engleski mediji, tisuće navijača Liverpoola nisu ušle na stadion.

Gužva je stvorila probleme i nogometašima Liverpoola, koji su se u autobusu do stadiona morali probijati dulje nego što je to očekivano pa su stigli 20 minuta nakon Realovih igrača.

Britanski novinari pišu i da je na navijače bačen suzavac.

“Ovo je sramotno. Čekamo sam sat i pol da uđem, nema znakova uspjeha. Vrata su zatvorena tako da se ne može ući. Upravo su nas poprskali suzavcem, ali u gužvi u kojoj sam ja nema znakova nereda. Vani se stvara velika gužva. Vic!”, napisao je na twitteru novinar BBC Radio Merseyside.

“Nisam siguran da je moguće imati lošije organiziran događaj, i da pokušavate. Apsolutno bezobrazno i opasno”, napisao je na Twitteru legendarni engleski nogometaš Gary Lineker.

“Upravo sam prvi put u životu poprskan suzavcem. Nikada nisam vidio ovakav kaos ni na jednoj utakmici na kojoj sam osobno bio”, prenio je riječi svog novinara Nicka Parrotta BBC na Twitteru.

UŽIVO: Utakmica kasni pola sata! Stanje ispred stadiona kaotično

Komentiraj