facebook.com

Kandit nastavlja misiju razvoja kvalitete novim proizvodima

Kandit d.o.o. , poznata konditorska tvrtka s dugom tradicijom proizvodnje, iskustvom koje se godinama stjecalo i odgovornosti kojom se svo vrijeme pristupalo poslu, stvorilo je  današnji Kandit kao modernu prehrambenu proizvođačku tvrtku s velikim utjecajem na kreiranje potrošačkih navika. Korporativne vrijednosti tvrtke ne uključuju samo poslovni uspjeh, nego i brigu za ljude, okoliš i ukupno poboljšanje života zajednice u kojoj djeluje.

“Korporativna načela koja se primjenjuju u Kanditu temeljena se na načelima koja se primjenjuju i u svakodnevnom životu: međusobno povjerenje i poštivanje, timski rad, slobodno i otvorene izricanje mišljenja i ideja, stvaranje poticajne radne atmosfere u kojoj će se rezultati cijeniti. Značajka poslovanja Kandita su i neprekidna ulaganja u razvoj, čime se omogućuje povećavanje produktivnosti i konkurentnosti te inovacije na svim ostalim područjima”, ističu iz tvrtke.

To je posebno izraženo u vrijeme božićnih blagdana, kad svi pozivaju na najbolje ljudske vrijednosti i darivanje svojih bližnjih te onih kojima je znak pažnje posebno potreban.

Hrvatska tvrtka je baš zbog toga u ovo vrijeme izbacila seriju novih čokolada – Kandi Celebration, Kandi Party time i Kandi Sweet dreams koje su stvarane s idejom darivanja onih koji su nam prirasli srcu.

“Ovih praznika, uživajte sa svojim najmilijima, sakupljajte uspomene i neka prekrasni trenutke koje ste stvarali sa svojom obitelji i prijateljima traju uvijek”, poručili su iz Kandita.

Komentiraj