Kampanja za lokalne izbore u Splitu: Kerum Ivoševića nazvao Čedom

Željko Kerum na Facebooku je napao Bojana Ivoševića, bivšeg gradonačelničkog kandidata koji se prije nekoliko dana povukao iz utrke nakon dogovora da na izbore ide zajedno s Ivicom Puljkom. Ivošević će, ako Puljak dobije, biti dogradonačelnik.

Kerum je Ivoševića nazvao “Čedom”, dakle, četnikom, prema dalmatinskom slengu.

Keruma je pogodilo u nerv Ivoševićevo javno djelovanje kroz stranicu Dnevna doza splitskog nereda.

Na svom Facebook profilu objavio je ovo:

“Čitam tekst novinarke Gabrijele Radanović – Slobodna Dalmacija. To je ona šta se razumi u sve, veliča lažnog gradonačelnika Oparu na sva usta. Pisala je o potresima i pripala cili Split. Petlja se u svašta, a ne zna ništa. Najpoznatija je po nagradi koju joj je dodijelio Oparin intimus Čedo (ups bojan), a nagrada se zove ‘Split je kurac’. Užas. Još je veći užas što je je na simbol sv. Duje ucrtao ‘kurac’, a štetočina gradonačelnik nije reagirao.

Bitno je spomenuti da su tu nakaradnu nagradu dobili veliki jugoljub dejan neznalica zvani Arena (koštat će grad sto milijuna eura) i drugi veliki jugoljub Petranović (nema eto kolumne kojoj ja nisam tema). Eto to vam je dio Oparina jata. Možda treba spomenuti i Oparina PR-a, Trogrlića koji uzima redovno novce od Split parkinga, a sada radi kampanju za žicarku (Tomy zna šta voliš).

Zaključak, koalicija – organizacija jugo nacionalista. Što se tiče izmjene GUP-a moj stav ne mijenjam. Prijedlog je napravljen nezakonito i koruptivno i zato ga Opara gura na zadnju sjednicu, (građani nisu pozvani na uvid i raspravu), a ministar Malenica ne zna o čemu se radi. To što je potvrdio da Opara može sazvati Vijeće je HDZ-ova špranca”, stoji u objavi Željka Keruma.

 

 

Komentiraj