Većina trgovina na blagdan Svih svetih biti će otvorena, a neke će raditi s izmijenjenim ili nedjeljnim radnim vremenom. Donosimo Vam radno vrijeme najvećih trgovačkih lanaca i trgovačkih centara.

Sve Lidlove trgovine sutra će biti otvorene do 18 ili 21 sat. Prodavaonice u Dubravi, na Jankomiru i u Zaprešiću radit će do 14 sati. Prodajni centri Pevec sutra će ostati zatvoreni, a Plodine će raditi od 7 do 22 sata.

Većina Kaflandovih dućana sutra će raditi po nedjeljnom radnom vremenu – do 20 ili 21 sat. Mali formati Konzumovih prodavaonica radit će do 13 sati, a veći do 21 sat

Većina trgovina Interspara bit će zatvorena u srijedu 1. studenog na bladan Svih svetih, osim na nekoliko lokacija. Sve Spar trgovine u Zagrebu bit će otvorene od 7 do 14 sati, a u Banjavčićevoj do 18 sati.

Što se tiče trgovačkih centara, Arena Centar Zagreb, West Gate shopping city, oba City Centra, Green Gold, Importanne i Roses Fashion Outlet biti će zatvoreni. Avenue Mall će biti zatvoren, osim Mullera i Konzuma, koji će raditi od 9 do 15 sati. U King Crossu će raditi samo Interspr, i to od 8 do 15 sati. U Supernova Zagreb Buzinu i Garden Mallu otvoren će biti samo Interspar, od 8 do 14 sati.

Komentiraj