KALINIĆ “Znamo kako se trebamo postaviti i ponašati”

Igor Kralj/PIXSELL

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Lovre Kalinić najavio je utakmicu prvog kola Lige nacija, koju Hrvatska u utorak igra protiv Španjolske. ‘Vatreni’ su sinoć remizirali s Portugalom u prijateljskoj utakmici.

“Znali smo protiv kakvog protivnika igramo i kakvu kvalitetu imaju. Mi smo bili u šarenom sastavu, ali nastavimo li ovako čeka nas jako dobra i zanimljiva igra Hrvatske”, rekao je Kalinić za Novu TV i dodao kako je Portugal imao izglednije prilike. Istaknuo je i kako je Hrvatska, nakon oproštaja nekolicine igrača, praktički ekipa u stvaranju i vjeruje kako će biti bolji.

“Španjolska je momčad za respekt i poštovanje, ali mi moramo gledati i izgraditi sebe. Imamo kvalitetu u ekipi i znamo kako se trebamo postaviti i ponašati. Ali teren je nešto sasvim drugo”, poručio je Kalinić i komentirao stanje Vide, kojeg je upravo on ozlijedio u sinoćnjoj utakmici. “‘S Vidom je sve na kraju ispalo dobro. Bila je ta jedna situacija, dubinska lopta, a ja volim izaći s gola i nisam uspio povući nogu. Srećom, nije bilo neke veće ozljede”, rekao je.

Komentiraj