KALINIĆ “Vučić je jedno jako ugodno iznenađenje za mene”

Tomislav Miletic/PIXSELL

Naime, Pavle Kalinić je, gostujući u ponedjeljak u Novom danu N1 televezije, komentirao učestale prosvjede u Beogradu te ustvrdio da iza prosvjeda stoje strane obavještajne službe.

“Iza toga ne vjerujem da stoji ekipa iz Dveri ili Đilas ili Vuk Jeremić. Tu vjerojatno postoji pomoć sa strane da se dovede Vučića u red, da radi ono što se traži od njega – da radi ili će dovesti novu ekipu koja će bolje slušati”, rekao je između ostalog Kalinić.

Ubrzo je reagirao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Što se tiče tog Pavle Kalinića, ne znam ni tko vam je to, da vam pravo kažem. Ja ne gledam hrvatske medije, meni samo kad kažu da se oni mnogo veselemojoj propasti, ja znam da sam nešto dobro učinio za Srbiju. Nemam pojma što oni pričaju. Umiješanost stranih službi? Pa slušajte, ljudi, ako vi mislite da sve druge zemlje ovoga svijeta stoje i gledaju što se događa – neka stoje i gledaju”, kazao je Vučić.

Ipak, Vučić je kasnije potražio Kalinićev telefonski broj te ga osobno kontaktirao. Potvrdio je to za N1 sam Kalinić.

“On je prvo komentirao pa je tek onda pogledao emisiju koja je bila snimana u Zagrebu, nakon toga smo se čuli, popričali, izgladili nesporazume. U svakom slučaju je jedna vrlo ugodna osoba, s obzirom da smo prije nekih 30 godina bili na bitno različitim stranama. Jedno jako ugodno iznenađenje za mene”, rekao nam je Kalinić.

Komentiraj