Golman i kapetan nogometnog kluba Hajduk Lovro Kalinić u utorak je potpisao ugovor o produljenju boravka u tom klubu do 2021. godine a u slučaju transfera u tom razdoblju za neki drugi klub taj će klub Hajduku morati platiti “određeni novac.”

“Ako dođe do transfera, taj će klub sigurno morati dati određeni novac da bi dobio moje usluge. Nisam igrač koji želi otići iz Hajduka i tom klubu koji mi je dao sve ne dati ništa, jer to ne bi bilo fer s moje strane,” rekao je Kalinić novinarima nakon što je s predsjednikom Uprave Hajduka Ivanom Kosom potpisao petogodišnje produljenje ugovora.

Kos je istaknuo kako ovim petogodišnjim produljenjem ugovora s Kalinićem, Uprava kluba stavlja do znanja što misli o Kaliniću.

“Želim Kaliniću da s Hajdukom i hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvoji puno trofeja,” poručio je Kos.

Odgovarajući na novinarsko pitanje u vezi svoje pozicije u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, Kalinić je rekao kako je Danijel Subašić “taj koji je sada prvi” golman reprezentacije.

“Sada je Subašićevo vrijeme, on brani na vrhunskoj razini i u najboljim je golmanskim godinama,” rekao je Kalinić.

Osvrćući se na nedjeljni derbi protiv Dinama u Maksimiru, Kalinić je kazao kako će se Hajduk za tu utakmicu maksimalno pripremiti.

“Dat ćemo sve od sebe i pokušat ćemo protiv Dinama osvojiti tri boda,” rekao je Kalinić.

Komentiraj