KALINIĆ “Nadam se da ćemo se ovaj put skupiti, dati zadnji atom snage i proći dalje”

Ivo Cagalj/PIXSELL

Kapetan Hajduka Lovre Kalinić sinoć je u Izraelu primio dva pogotka protiv Maccabija, a kaže kako je kod prvog pogotka u devetoj minuti loptu vidio u zadnji trenutak. “Došao je taj udarac s 18 metara. Lopta je prošla kroz šumu nogu, tako da sam je vidio u zadnji čas”, rekao je nakon susreta Kalinić.

Dodaje kako imaju sličan rezultat kao prethodnih godina, minimalan poraz u prvoj utakmici. “Ovoga puta se stvarno nadamo da ćemo se skupiti i pred svojom publikom dati zadnji atom snage, te proći dalje”, poručuje.

Strijelac jedinog Hajdukovog pogotka, Said Ahmed Said poručio je da Hajduk ima šansu za prolazak u grupnu fazu Europa lige. “Vjerujemo da će nam navijači pomoći na Poljudu. Sad najprije mislimo na Rijeku, a onda ćemo na Maccabi”, dodaje.

Naglašava da ih je Maccabi u prvom poluvremenu iznenadio brzom igrom. “Kasnije smo se malo sabrali, skoncentrirali, imali drugačiji pristup”, kaže Said koji je sretan što u uzvratu beće biti Ben Chaima. “Ali, siguran sam da imaju još sjajnih igrača na klupi. Naši navijači naša su prednost, pomoći će nam da ostvarimo san”, zaključio je Said.

https://www.youtube.com/watch?v=K92bgH32_rk

Komentiraj