Kaley Cuoco žali za honorarima koje je dobivala za “Teoriju velikog praska”

U svibnju 2019. godine prikazana je posljednja epizoda „Teorije velikog praska“ (The Big Bang Theory), čime je nakon 12 sezona prikazivanja okončana ova iznimno popularna serija. Gostujući prošlog tjedna u emisiji BBC-a „The One Show“ 35-godišnja glavna glumica Kaley Cuoco osvrnula se na svoju ulogu Penny rekavši kako joj je bilo teško zamisliti što će raditi nakon gašenja serije.

„Počela sam paničiti jer sam znala da će svaki moj budući projekt uspoređivati sa serijom ‘Teorija velikog praska’ iako je jasno da se ništa ne može uspoređivati s tom serijom. Nikada više neću snimati ništa slično“, rekla je Kaley Cuoco. Pod to „nikad više“ smatrala je da nikada više neće glumiti s takvim glumcima, s takvim honorarima i u trajanju od 12 sezona.

Naime, ona i ostatak glumačke ekipe koju su činili Jim Parsons, Johnny Galecki, Kunal Nayyar i Simon Helberg bili su među najbolje plaćenim televizijskim glumcima u to vrijeme. Prema podacima koje je objavio magazin Forbes krajem 2018. godine, Kaley Cuoco je u to vrijeme bila druga najbolje plaćena televizijska glumica. Njena bruto zarada u razdoblju između 1. lipnja 2017 i 1. lipnja 2018. godine iznosila je 24,5 milijuna dolara. Iznos godišnje zarade bio bi i veći da petero glavnih glumaca 2017. godine nije pristalo na rezanje honorara. Naime, svaki od njih pet pristao je da im se honorar po epizodi smanji za 100 tisuća dolara kako bi se povećali honorari glumicama Melissi Rauch i Mayim Bialik.

Nakon što je okončana serija „Teorija velikog praska“ Kaley Cuoco je za svoj sljedeći projekt odabrala seriju „Stjuardesa“ (The Flight Attendant) koja joj je ove godine donijela nominaciju za nagradu Zlatni globus u kategoriji komedije ili mjuzikla. Za nju je to prva nominacija za Zlatni globus u karijeri, a u toj seriji ona nije samo glumica već i izvršna producentica.

Komentiraj