Kaley Cuoco vježba i jede zdravo kako ne bi nakupila suvišne kilograme

Screenshot YouTube

Kaley Cuoco je na nedavnoj dodjeli nagrada Emmy privukla pažnju pojavivši se na crvenom tepihu s novim dečkom, a u javnosti se još uvijek komentira i njena haljina, koja je otkrila kako ima snažne noge, prenose news.yahoo.com.

Poznata 36-godišnja glumica se ne boji pokazati tijelo u nekoj od dizajnerskih kreacija, jer redovito vježba, njeguje zdrave navike i jede zdravu hranu.

Cuoco redovito na svom profilu društvenih mreža objavljuje fotografije ili kratke video uratke, koji otkrivaju dio personaliziranih treninga. Za njenu dobru formu se brine privatni trener Ryan Sorensen, koji pred nju stavlja izazov jednostavnih vježbi – plank izdržaj, čučanj na jednoj nozi, trbušnjaci s medicinskom loprom i lične vježbe.

Američka filmska i televizijska glumica ne voli vježbati rano ujutro, ali joj se neke vježbe posebno sviđaju te tad pokazuje mnogo energije.

Za Cuoco dan počinje hranjivim, zdravim doručkom i kavom. Ručak je manje važan, za medije je otkrila da voli jesti ribu, posebno tunu i losos na različite načine.

Tuna ili salata su obično njen omiljen izbor za ručak, a međuobroci se sastoje od voća, zdravih grickalica, pločica. Neki od recepata s lososom je na rasporedu za večeru.

Komentiraj