Kakva priča! Skrivio nesreću na Hvaru, auto je zakopao, a doktore uvjeravao da je pao niz stepenice

S teškim tjelesnim ozljedama 25-godišnjak je 25. siječnja prebačen u bolnicu. Liječnicima je kazao da se ozlijedio prilikom pada niz stepenice. Kako bi utvrdili način ozljede, policajci su pregledali navodno mjesto događaj, obavili razgovore, ali tijekom prikupljanja informacija uočili su nelogičnosti i nejasnoće te krenuli u detaljniju istragu.

“Došli su do saznanja kako postoji mogućnost da je 25-godišnjak imao prometnu nesreću radi čega su izvršili detaljan obilazak lokalnih cesta koje vode od Jelse i mjesta Vrisnik prema drugim obližnjim mjestima. Između mjesta Zavala i Ivan Dolac uočili su svježe tragove kočenja i bočnog zanošenja vozila, odnosno mjesto gdje se vjerojatno dogodila prometna nesreća, ali na tom mjestu pronađeni su samo dijelovi vozila, a nije pronađeno vozilo”, navodi se u policijskom izvještaju.

Na tom se mjestu dogodila prometna nesreća, a policija je daljnjim radom na terenu došla do saznanja da je vozilo najvjerojatnije uklonjeno i skriveno kako se za prometnu nesreću ne bi doznalo. Uklanjanje vozila moguće je samo specijaliziranim vozilom, pa su službenici PP Hvar nastavili s prikupljanjem informacija,. “Daljnjim operativnim radom na terenu i obilaskom šume 29. siječnja, u šumi u blizini mjesta Vrisnik, pronađen je veći nasip svježe zemlje, a ispod zemlje pronađeno je zakopano vozilo čije dijelove su policajci pronašli na mjestu prometne nesreće”, dodaju iz policije.

Dovršenim izvidima, policija je utvrdila postojanje sumnje da je 25-godišnjak zbog neprilagođene brzine izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Automobilom je, usto, upravljao prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

Iz splitsko-dalmatinske policije navode da je protiv 25-godišnjaka podnesen optužni prijedlog, a policija nastavlja s istraživanjem.

Komentiraj