TVRTKA M SAN NEKRETNINE 2009. najavila je veliku investiciju u Vukovaru vrijednu 130 milijuna kuna, ali umjesto da ulože u razvoj gospodarstva Grada heroja, izigrali su uvjete ugovora i sada na zemlji koju su kupili za 50 tisuća eura mogu zaraditi 2,8 milijuna eura, a Gradu Vukovaru ostaju sudski troškovi

Tvrtka M SAN Nekretnine ni nakon gotovo deset godina nije pokrenula obećano ulaganje u Vukovarskoj gospodarskoj zoni (VGZ), iako je od Grada Vukovara za to kupila zemljište po povlaštenoj cijeni. M SAN Nekretnine su ugovorom iz ožujka 2009. godine kupile nešto više od 50 tisuća četvornih metara zemljišta u VGZ-u po cijeni od 1 eura po kvadratnom metru, a zauzvrat su se obvezali da će na tom zemljištu izgraditi distribucijski centar. Tvrtka M SAN Nekretnine jedna je od tvrtki u poslovnom carstvu Stipe Matića, a u kojem je do 2015. angažiran bio i aktualni ministar obrane Damir Krstičević.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakPrijatelji i kolege oprostili se od Sijerkovića
Sljedeći članakMarin Čilić dodijelio stipendije svoje Zaklade
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.