KAKAV CIRKUS: ITALIJA Igrao PlayStation, ne igra protiv Hrvatske. Talijani su lagano rasulo…

Autor:

EPA/DANIEL DAL ZENNARO

EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Ponedjeljak, 21:00. Hrvatska – Italija. Samo pokoja razumna Dalićeva odluka, malo igračke inspiracije, taktička disciplina i… Talijani padaju u Leipzigu, a Vatreni idu osminu finala Europskog prvenstva


Jutros smo pisali kako je talijanski izbornik Luciano Spalletti totalno pobjesnio nakon očajne izvedbe Azzurra protiv Španjolske i 0:1 poraza u kojem je Italija na momčad sličila možda zadnjih 10-ak minuta utakmice.

Najavljeno je 5-6 promjena u startnih 11, a kao sigurni za klupu i oni koji su najviše digli živac šefu označeni su JorginhoDi Lorenzo.

No kako danas javljaju talijanski mediji, ‘junak dana’ je zapravo napadač Gianluca Scamacca. Naime, Spalletti je kao jedno od jasnih pravila prvog dana priprema istaknuo: “NEMA igranja PlayStationa”.

A Gianluca je mlad dečko, u hotelu je dosadno i… Malo je ubio vrijeme s PlayStationom, Spalletti ga uhvatio i Scamacca je sad ‘na ledu’.

SPALLETTTI POBJESNIO Anti-hrvatska revolucija: To-ta-lno nova Italija

Ok, Retegui je daleko od lošeg napadača, Azzurri imaju širok kadar pa ma koliko se pričalo o nedostatku talenta ipak su to aktualni prvaci Europe i četverostruki prvaci svijeta, najveća nogometna nacija kontinenta.

Ali… Dobro je. Kritike javnosti i očigledno unutarnje urušavanje pokazuju kako su Azzurri u – laganom rasulu.

Ponedjeljak, 21:00. Leipzig. Hrvatska – Italija. Moramo pobijediti. I možemo. S malo razumnih poteza izbornika Dalića i jednom večeri inspiracije, sigurno možemo pobijediti Talijane.

Koji nas nisu pobijedili nikad. No njima za prolazak igra i remi. Nama treba veliki trijumf. U koji svim srcem (vatrenim) vjerujemo!

Standings provided by Sofascore

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.