Kaia Gerber, kći Cindy Crawford, otkrila da je kao mlada manekenka imala ‘teških trenutaka’

Screenshot YouTube

Kaia Gerber je u novom intervjuu za poznati modni časopis Vogue otkrila kako je vrlo zbunjujuće raditi kao mladi model u modnoj industriji, piše yahoo.com.

Kći poznatog poslovnog čovjeka Randea Gerbera i supermodela Cindy Crawford je izjavila kako su ju roditelji često zvali tijekom angažmana u Parizu, kada je imala 16 godina. Pitali su želi li se vratiti kući i kako podnosi manekenske obaveze. Roditelji su se pobrinuli da na nju paze vozači kada je morala krenuti u hotel, a tijekom castinga o njoj su brinule iskusnije osobe u svijetu mode.

Otkrila je kako nije imala ljubav iz srednje škole. Stalno je bila okružena starijima, na svu sreću imala je osobe od povjerenja, kojima se mogla obratiti za pomoć. U razgovoru je ova 19-godišnjakinja spomenula kako je “bilo teških trenutaka i razdoblja”. Istaknula je da je kao mlada manekenka htjela dati više od sebe i od onoga što je tada mogla. U jednom trenutku je odlučila biti razboritija, odraslija i uspješna u onome što radi.

Gerber je već dulje vrijeme u uspješnoj vezi s glumcem Jacobom Elordijem. U slobodno vrijeme voli čitati, meditirati i baviti se jogom.  Nakon nagovaranja svog dečka koji joj je podrška pokušat će se okušati u glumačkim vodama.

Komentiraj