K-pop grupa BTS postala modni ambasador luksuzne marke Louis Vuitton

Luksuzni modni brand Louis Vuitton angažirao je K-pop grupu BTS za svoje modne ambasadore i nazvao ih “jednom od najpoznatijih i najutjecajnijih grupa na svijetu”.

Francuska luksuzna modna kuća predstavila je južnokorejski boyband kao svoje najnovije veleposlanike putem svog službenog Twitter profila  23. travnja. Istom su prilikom uz tu objavu postavili fotografiju članova grupe BTS koji su nosili odgovarajuće pastelne košulje i jakne marke Louis Vuitton, te poželjeli dobrodošlicu članovima: RM-u, Jin-u, SUGA-u, j-hope-u, Jiminiu, V-u i Jung Kooku.

U priopćenju za medije kojim su predstavili nove modne ambasadore, Louis Vuitton je nazvao BTS “jednom od najpoznatijih i najutjecajnijih grupa na svijetu”, te napisali i da njihova “sveprisutna popularnost odjekuje širom svijeta i Louis Vuitton vrlo rado dijeli vijesti o njihovoj novoj ulozi”. “Postati ambasadorima globalno poznate modne marke Louis Vuitton uistinu je uzbudljiv trenutak za nas”, izjavili su članovi grupe  BTS.

Kao dio novog partnerstva, očekuje se da će se BTS priključiti nizu novih promotivnih kampanji i posebnih projekata. Očekuje se i da će ubuduće biti odjeveni u odjeću koju će za njih dizajnirati Louis Vuitton. U odvojenom priopćenju za medije, umjetnički direktor odjela za muškarce branda Louis Vuitton Virgil Abloh rekao je da je “oduševljen” novom BTS-ovom ulogom modnih ambasadora. „Radujem se ovom divnom partnerstvu koje nas vodi u jedno moderno poglavlje, spajajući luksuz i suvremenu kulturu. Jedva čekam podijeliti sve vrlo uzbudljive projekte na kojima radimo“, dodao je u priopćenju.

Komentiraj