Justin Bieber i Hailey Baldwin potrošili 26 milijuna dolara na kuću na Beverly Hillsu

 

Prosječni čovjek svakih godinu i pol dana kupi si novi jastuk za spavanje, počasti se novim parom cipela ili mobitelom, ali stvari u svijetu bogatih i slavnih fukcioniraju malo drugačije. Pop pjevač Justin Bieber i njegova supruga, model Hailey Baldwin nedavno su izdvojili 25,8 milijuna dolara za luksuzno imanje na Beverly Hillsu, samo godinu i pol dana nakon što su kupili kuću za 8,5 milijuna dolara, također u Beverly Hillsu.

Imanje je smješteno visoko u planinama iznad Beverl Hillsa, u glasovitom Beverly Parku. Riječ je o zajednici poznatoj po ogromnim ljetnikovcima celebrityja. Tako su bračnom paru Bieber/Baldwin sada susjedi Samuel L. Jackson, Magic Johnson, Sofia Vergara, Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Rod Stewart i nekoliko članova saudijske kraljevske obitelji.

Izgrađena u kasnim 1980-im godinama, kuća je posljednji put prodana 2015. godine za 16,5 milijuna dolara. Kupio ju je trgovac nekretninama iz Dubaija Danny Lubert, koji je uložio nekoliko milijuna dolara u preuređenje kuće. Kad ju je ponovno stavio na tržište prije dvije godine za kuću je tražio nevjerojatna 42 milijuna dolara. Cijena je nekoliko puta smanjena, a Bieber i njegova supruga kupili su je za (‘samo’) 25,8 milijuna dolara.

Posjed od više od 10 tisuća kvadrata uključuje vilu od tisuću kvadrata sa sedam spavaćih soba i deset kupaonica. Tu su i brojne pogodnosti i dodaci koji se i očekuju u ovom cjenovnom razredu – kao što su elegantna kuhinja s aparatima od nehrđajućeg čelika, nekoliko dnevnih soba, knjižnica te garderoba veličine prosječnog hrvatskog stana.

Ono bez čega svaki celebrity koji drži do sebe ne može su svakako kućna teretana i zvučno izolirano kino. Tu je i natkrivena terasa za zabavu, vanjski kamin, beskrajni bazen, teren za tenis i košarku te travnjak veličine nogometnog igrališta.

Osim na početku teksta spomenute kuće od 8,5 milijuna dolara, Bieber je bio vlasnik vile izgrađene u toskanskom stilu u Calabasasu, koju je 2014. kupio za 6,5 milijuna dolara, a prodao ju dvije godine kasnije za 7,2 milijuna, i to reality zvijezdi Khloe Kardashian.

Realtor.com
Realtor.com
Realtor.com
Realtor.com
Realtor.com
Realtor.com
Realtor.com

Komentiraj